woensdag 26 september 2018

Van huis naar thuis.

27 februari kreeg ik de sleutel van mijn eerste eigen huurhuis. Vanaf dat moment had ik een kleine maand om wat in huis te klussen, vloerbedekking te laten leggen, meubels te regelen (buiten een rookstoel, tuinkas en ligbed voor in de tuin had ik niks) en te verhuizen van het chalet waar ik op dat moment al 15 maanden zat naar het huis.
Met hulp van mijn ouders kregen de muren en het plafond in de opfrisbeurt. Mama heeft me nog een dag geholpen met behang verwijderen op de eerste verdieping en op eigen kracht heb ik de hal gesausd, twee kleine kamers op de eerste verdieping in het glasvlies behang gezet en dat nog twee keer gesausd. Het kost me nog behoorlijk wat kruim, omdat ik nog steeds last had van mijn gewrichten.
Nadat de vloerbedekking was gelegd, zijn mijn ouders en mijn broertje met een grote bus en de spullen die nog in Brabant stonden naar Ede gekomen. Vervolgens hebben we in Lunteren een eetkamerset en salontafel opgehaald. En in Ede zelf op 7 hoog een bank van bijna 2 m lang. Gelukkig was er een lift aanwezig. En lang leven Marktplaats, want daar vind je voor weinig geld nog hartstikke goed en leuke meubels.
De 6 afgelopen maanden heb ik het huis - met hulp van meneer IKEA - tot een thuis gemaakt (het is hier nog net geen showroom voor IKEA, zoveel spullen dat ik bij ze heb gekocht). Er moeten nog wat puntjes op de i, maar het is nu samen met Ella ons thuis. En ja, jullie zien het goed op de foto: Ella heeft haar eigen kamer!PS: Sorry voor de kwaliteit van de foto's. Ik kreeg ze helaas niet veel scherper, maar de sfeer zal best duidelijk zijn....

2 opmerkingen: