zondag 16 augustus 2020

2 AFFO's in 1 week

AFFO, een afkorting die in de quiltwereld staat voor 'A Finally Finished Object'. Ik leen de term even voor de twee projecten waar ik al een tijdje aan bezig was en die ik afgelopen week ondanks de hitte af heb kunnen maken.

Vorige week zondag legde ik de laatste hand aan knuffel Tricia de Dino. Gehaakt volgens een patroon van MyKrissyDolls, met Coton 3 garen van Phildar in de kleuren Craie, Anisade en Tilleul. Het is een cadeautje, dus uiteindelijk ga ik haar weggeven. Maar het liefst zou ik haar houden.

  


Vanaf vrijdag ben ik bezig geweest om het peutertruitje waar ik mee bezig was af te maken. Het patroon, Little Missy, komt van Garnstudio. Vandaag was het een kwestie van het laatste mouwtje afbreien en alle draadjes wegwerken. Het garen dat ik heb gebruikt, was van Drops. Merino extra fine in de kleuren Donkerheide (35) en Poederroze (40). Helaas gaat het patroon maar tot 12 jaar, anders had ik er ook nog een voor mezelf gemaakt. De tweede foto is de binnenkant, zelf die ziet er naar mijn mening al gaaf uit.

 

Nu op naar de volgende klus.

2 opmerkingen: