vrijdag 21 februari 2020

Een dag om te herinneren

Voor velen van jullie zal het vandaag een doodgewone vrijdag zijn geweest. Sommige zullen hebben gewerkt, anderen zullen misschien al weekend hebben gehad. Maar voor mijn vriend en mij was het een bijzondere vrijdag, een dag om te herinneren.

Vanochtend om 9:00 hadden we de inspectie van ons nieuwe (koop)huis, waarvoor we een half uur later de overdrachtsakte en hypotheekakte bij de notaris zouden gaan ondertekenen. Tevens hebben we onze relatie officieel vast gelegd in een samenlevingsovereenkomst. 


Om deze heugelijke gebeurtenissen te vieren, zijn we na afloop bij Koffie & Koffie wat lekkers gaan eten en drinken. Over de calorieƫn hoefden we vandaag even niet na te denken, aangezien we nog volop zouden gaan klussen. En dit telde deels als lunch.


Tegen half 1 waren we bij het huis en zijn we vol goede moet aan de gang gegaan. Uiteraard voorzien van goede overalls (die mama voor ons had geborduurd šŸ˜), veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en voor mijzelf een roze (veiligheids)pruik.


Na een kleine 3,5 uur klussen lag de complete keuken in de sloopcontainer, was het kozijn tussen de keuken en de hal verwijderd en hadden we een toilet met uitzicht gecreƫerd. Morgen vrolijk verder met de lange lijst van klussen die nog voor ons ligt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten